Tarot-tulkinnat

Ihana kun löysit tarot sivuilleni!

Teen tarot-tulkintoja intuitiivisesti kortteja nostaen. Olen erityisherkkä taiteilijasielu ja ikuinen mietiskelijä. Aistin paikkojen ja ihmisten energiat yleensä hyvin nopeasti. Tämä toki syö itseltäni paljon energiaa, enkä viihdy isoissa tapahtumissa tai paikoissa, joissa on paljon ihmisiä. Rakastan syvällisiä keskusteluja ja ihmisten tarinoita, pintaliitely ei kiinnosta. Aitous on parasta ja siksi myös rakastan eläimiä. Ne ovat aina aitoja omia itsejään ja niin rakkaita.

Herkkänä ihmisenä olen lapsesta asti tuntenut voimakasta maailmantuskaa, joka välillä voi uuvuttaa. Toisinaan taas kaiken kauniin ihailu, sekä luominen antaa paljon energiaa jaksaa taas.

Olen aina ollut kiinnostunut tarot-korteista ja tulkinnoista. Parhaimmillaan niiden avulla löydät oman polkusi ja ne antavat paljon uusia ajatuksia nykyhetkeen, sekä tulevaan.

Tarot-tulkintaa voisi kuvailla tutkimusmatkaksi sisimpääsi. Uskon, että hyvin monet meistä kyllä tietävät mitä haluavat, mutta sen toteuttaminen ei aina ole helppoa. Joskus pieni rohkaisu tai toisellatavalla ajattelu saattaa auttaa paljonkin. Toisinaan pelkkä nostettujen korttien katsominen jo riittää hahmottamaan tilannetta paremmin. Ehkä kortit kertovat pienen lepohetken olevan paikallaan, jotta näkisit polkusi selvemmin. Kannustan aina luottamaan omaan intuitioon, harvemmin se on aina väärässä.

Toteutan kolmen kortin tarot-tulkintaa, sekä vuositulkintoja. Sydämellisesti tervetuloa lähemmäs omaa polkuasi.